_Pirx64_ Creative Commons License 2019.10.15 -3 0 30848

Nézd! Lehet, hogy te élvezed, hogy teleszemeteled a topikot az agymenéseddel. Lehet, művelt embernek gondolod magad, ezért nevezed el maga Kafka hőséről. Ezzel nincs is semmi baj, találunk itt hasonló neveket. Még az enyém is hasonló. 

Viszont sajnos meg kell állapítani, messze nem tudsz annyit a világról, mint amennyit elő akarsz adni magadról Képtelen vagy normális vitára, érvekre nem válaszolsz, illetve a válaszaid csak argumentum ad hominem érvelések, amikkel nem lehet mit kezdeni. 

Érveid nem léteznek, hosszú körmondatok, nulla tartalommal, beteges rajongással valaki irtánt. Annyi történt mindössze, hogy az egyik alanyról átirányítottad a feltétel nélküli rajongásodat egy másikra. 

Nem vagyok pszichiáter, de javaslom keress fel egyet, mert segítségre van szükséged. 

Még azt  is el kell ismernem, hogy az utolsó hozzászólásom után komolyan gondolkodtam azon, hogy elnézést kérjek érte. (Most már eszemben sincs) Végeredményben a földön fekvő mókust rugdosni nem elegáns. Gondolok itt Puzsérre. De sajnos megintcsak beigazolódott, hogy igazam volt abban, hogy a legnagyobb jóindulattal is hasznos idióta. Ezekután már csak az a kérdés merül fel, hogy ki a hülyébb? A hülye, vagy aki követi?

 

Az meg, hogy folyamatosan leöregemberezel - még ha az is lennék - szánalmas. Nem kell az öregeket tisztelni csak azért, mert öregek. Mindössze a véleményt kell nézni, és ha nem tetszik támadni. Erre vagy képtelen. 

 

Egyszer már írtam, nem foglalkozom veled tovább. Nem tartottam be. De ezután be fogom tartani. Told a hülyeségeidet ahova akarod, és majd láss neki Puzsér istenítésének öt év múlva. Ha addigra nem használódik el a wannabe celeb életben. 

 

Előzmény: Gregor Samsa (30847)