Kuruc72. Creative Commons License 2019.10.23 0 0 22934

Januarban lesz  egy eve hogy SAmu egyik naprol a masikra  megrogyott es keptelen volt a hatso labaira allni egyaltalan hasznalni.  Gyotrelem volt nezni is ahogy szenved es lelekben mar a legrosszabbra is felkeszultem ( fel lehet ??? ) amikor egyik naprol a masikra rohamosan felgyogyult es ha nem is teljesen de abszolute egy elheto szintre jott vissza a "Budosdiszno" Mellettemintfogadottfia cseperedett fel aMagyar es Wejmari vizsla keverek bloki . Asszonypajtast ravette a kollegaja hogy menjenekelmegnezni a kolykoket aztan amikor felvett egyet kozuluk amelyik odament hozza vakkantva hat nem birta letenni. Igy azon felszolalassal hogy remek karacsonyi ajandek lesz nekem elhozta. Nem bantuk meg. Kicsit fenyt kapott kicsit csokis kivulrol de belulrol 100% vizsla !!!

 

Felelmetes mit tudnak egyutt produkalni! Etetesnel argus szemekkel figyeik egymas tanyerjathogy vajon mit kapott amasik. ( mindig ugyanazt kapjak) es szinte mindig az elso egy ket falat utan egyszerre indulnak el a masik tanyerja fele hogy megnezzek majd abbol csamcsognak tovabb.

 

Orom nezni oket !

 

Azonban sajnos szomuru sot felfoghatatlan dolgok is feltuntek a horizonton. Samu alapvetoen egy tultenyesztett vervonalbol szarmazik. Mar eddig is volt neki ketmutetje daganateltavolitassal kapcsolatosan de azutobbi ket harom evben mar nem mertuk megkockaztatni a dolgot es a doki sem javasolta. Testen kivulrol egyre tobb hupli kinoves jelenik meg es a valamikor csak fel dionyi hatdaganata mara sargabarack meretuve notte ki magat. Sajnos ezek csak a lathato daganaok belul megtobb van. A tudeje is tele lehet neki mert egyre jobban szuszog kapkodja a levegot pedig fekszik. Latszik hogy kozeledik az amit nagyon nem akarunk de tenni ellene nem tudunk semmit.  A halal resze az itteni eletnek de szamomra felfoghatatlan dolog az ami ram var. Ha eljon a napamikor szenvedesei miatt mar talan neki is jobblenne ha a nem itt hanem azorok vadaszmezokon kergetne a vadkacsakatno szoval akkor lesz e erom arra hogymegtegyem azt amire most keptelen vagyok. Lesz e erom arra hogy ugyanugy odahivjam mintha setalni mennenk. Ugyanugy feltegyem ra a nyakorvetmintha setalnimennenk. Ugyanugy  gyonyorkodjem lelkesedeseben mint maskor mint amikor setalni mentunk. Elvigyem a dokihoz es hagyjam hogy megoljek azt aki mindig huseges volt hozzam tars volt aki meg most is utannam tamolyog  ha ugyerzi a gazdi veszelyben van.

 

Ki kepes erre???? Egyszeruen szamomra ez lehetetlennek tunik deazt is tudom hogy szenvedni se akarom latni SAMUT.

 

Ez egy agyrem ! Ilyen egyszeruen nincs.