fehervari2 Creative Commons License 2019.10.24 0 0 2431

Erdeklodom a gumiszonyeg markaja felol. Az enyembe sem jo sajnos, mert ugyanolyan autom van, mint neked, de tetszik a gondosnak tuno kialakitasa. En egy lengyel keszletet* vettem rogton az autohoz, tipusspecifikust. Mar tobbszor valasztottam oket, de ez a legutobbi a csomagterbe nem olyan pontosan illeszkedik, mint az elozo autoimhoz.

 

Telen kimegyunk Erdelybe, es gondoltam, jo volna oda nehany dolog. Az off road Topikban ket evet vegig olvastam, de meglepetesemre a LC-t csak talan ketszer emlitette egyaltalan valaki. Mindenesetre homoktrepnit, homokvasat kerestem, a hobol valo kilabalas megkonnyitesere, de senki nem is hozta szoba. A neten az ausztral termekeket latom a legjobbnak, de hiaba karestem mar ket forgalmazot is itthon, telefonon nem ertem el es a levelemre sem valaszolnak. Aztan lattam magyar cegeket, aluminiumbol gyartott, pofas lemezekkel. Nem tudom, jo-e ez hoban is. Tetszene a forma es az ara is (fele, ketharmada az ausztralokenak). Raadasul tobb meretben is kaphato, egesz hosszuk is. Orommel olvasnam valaki tapasztalatat es tanacsat ezekrol. Rantokotelbol is jo volna tudnom, milyen vastagot es hosszut erdemes venni.

 

*https://gumiszonyeg.eu/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=1443&virtuemart_product_id=1954&Itemid=722

Előzmény: Hochstein Péter (2430)