Gregor Samsa Creative Commons License 2019.11.07 -1 5 30855

'Stenem... Fiala János változott meg vagy én voltam ennyire vak? Hogy történhetett? Hogy csalhatott lépre ennyire az emberismeretem? A mai adás utolsó betelefonálója maximálisan igazat beszélt. Ő CIVIL volt. Aki változást szeretett volna, erkölcsi tisztulást. Ehhez képest azt kellett tapasztalnia - velem és a hallgatókkal együtt -, hogy Horváth Csaba épp ott folytatja, ahol Karácsony abbahagyta. Az elvtelen, erkölcstelen politikai gyakorlatot, a zuglói parkolási maffia üzemeltetését, a pénzügyi-érdekbeli kapcsolatot az álellenzék és a Fidesz között. Amihez Fiala asszisztál, újfent. Védi a védhetetlent. Rettenetes.

 

Fiala - legnagyobb bánatomra - egy ideológiai szemfényvesztő, egy hamis szélkakas, egy önmagát is becsapó, élethazugságokban, pótcselekvésekben élő rádiós, akinek - szintén legnagyobb bánatomra - annál jobb, minél nagyobb a fertő. Nem a komáromi WC-ajtóval van a baj, nem emiatt nem vagyunk és nem leszünk Németország. Hanem a Horváth Csabák, Karácsony Gergelyek, L. Simon Lászlók és a habosító Fiala János miatt, a gyalázatos közmorál miatt.

 

És igen, Várnai László az egyetlen valódi alternatíva Zuglóban, aki szembemegy ezzel a trenddel. Eleve az egész parkolással, ami egy intézményesített lenyúlás, szó sincs arról a hazugságról, amit mondanak (kevés a parkolóhely, blabla).

 

Szánalom a köbön.