Flam01 Creative Commons License 2019.11.09 0 2 71426

Azért ez most nagyon király volt srácok!

Remélem Bulgáriába is masszív brigád fog kiutazni, mert biztos lesznek ott is váratlan vendégek, főleg az elmúlt napok eseményi után...
Szerintem a magyar mozgalomnak eddig is volt respect-je külföldön, ami az elmúlt évek üressége alapján kicsit érthetetlen, de mégis tartanak tőlünk mindenhol.


A Ferencváros nevét, pedig a Millwall meccs után mindenki megismerte, csak sajnos az elmúlt években különböző okokból eléggé ellustult a mozgalom.Ami biztos, hogy hatalmas potenciál van nálunk, mert rengeteg olyan inaktív ember van, aki egy-egy nagyobb megmozdulásra visszatérhet és akkor nem 100-150, hanem több száz ferencvárosi hool fogadhatná a látogatókat a nemzetközi porondon.
Soha nem fogom elfelejteni, amikor első Fradi-Újpest meccsem előtt a népligetben állva tátott szájjal néztem, ahogy egy közös séta után özönlik le a villamosról 150 ferencvárosi huligán, a következő villamosról szintén leszállt egy 50-60 fős kopasz különítmény...Meghatározó élmény volt.


Én az utóbbi években már nem járok meccsre, de egy-egy magyar brigád apró sikere után is úgy érzem magam, mintha világbajnokságot nyertünk volna, vagy világháborút.:)


Szép volt és Bulgáriában is hajrá!