1 valaki Creative Commons License 2019.12.03 -1 0 4380

Ezzel valami nem kerek. Nem kínai klímát akarsz, de olcsón.

Ez nem fog összejönni.

A 20 fokos téma:  rosszul tudod/ illetve igaz hogy ideális, de van élet 20 fok alatt is. Ezek szerint skandináv országokban, oroszországban, kanadában csak 2 hétig telepítenek klímát, szerinted?

Felszerelés után, vákumolni kell a csöveket, illetve a beltéri egységet. Megvan hogy mennyi ideig, és 25 micron értékig. kettős szerepe van: eltávolítani az idegen gázokat, lásd levegő részei, illetve eltávolítani az esetleges vizet. Ha voltál fizika órán, emlékszel hogy a himaláján 70 fokon forr a víz. Mert minél kisebb a nyomás, annál alacsonyabb a víz forráspontja. Ezért -1 Bár nyomáson simán elforr még mínuszban is. Ahogy mínuszokban is pár nap alatt eltűnik a jég az utakról, szeles időben.

Bár sok a román szerb, szlovák klíma a piacon, LG, Hitachi, Pana csak itthoni garival van, mert drága gépeket nem hoznak be, szerintem.

LG, és Pana azért nem a csúcs, ár értékben sem klíma vonalon. Soka Daikint felraktam, hogy ilyen a vevőszolgálat.. hidd el, ettől még komolyan gondolják, és foglalkoznak a vevővel.

 

Van rosszabb az okájés újoncnál is, neki legalább fogalma van róla.

LG? Pana, Hitachi vonalon kifejezetten téliesített klímát nem igazán találsz. Az, hogy -15 fokig tud fűteni, nem minden.... Oszt' jól lefagy, és csodálkozol.

Persze ennyi információval nehéz bármit is ajánlani, látni kellene. Általában a vevő kitalációja, és az elégedett vevő nem ugyanaz, évente 20-50 szerelést dobok el, mert nem csinálom meg, amit a vevő kitalál. Ha nem hisz nekem, semmi gond, csak sokszor utólag jön: hogy lehetne megoldani, mert nem vált be amit kitalált....

Előzmény: tunyamokus (4378)