xtctraxx Creative Commons License 2019.12.11 0 0 34618

Személyesen még nem ismerem őket, de már invitáltak látogatóba magukhoz. A tulajjal beszéltem párszor, értelmes, tisztességes, korrekt (üzlet) embernek tűnt, bár nyilván egy pár telefonbeszélgetésből, de még több személyes találkozóból is nehéz valakit megítélni. Azt megtudtam, hogy a forgalmuk töredékét teszi ki az elemlámpa ágazat, egy elég nagy cégről van szó, itt a saját leírásuk magukról: KATT

ITT találsz képeket a raktárukról, amit nem félnek megmutatni. Nekem is küldtek képeket régebben, egy tavalyi, de mai napig aktuális cikkemben láthattad, hogy a Nitecore termékekből, aminek az importőre milyen készletet tartanak polcon. Nagyjából ami elérhető abból van polcon bőségesen.

A céginfót hagy ne linkeljem, egy google kereséssel hamar megtalálod milyen forgalmuk és nyereségük volt tavaly, hány főt alkalmaznak. Magyar tulajdonú cég és úgy áll a dolgokhoz, ahogy egy kereskedőnek kellene. Ami sajnos nagyon ritka.

Én csak pozitívumokat tudok róla írni. A többi márkát nem tudom honnan szerzi, de azt mondta, hogy minden termékre tudja biztosítani a teljes garanciát. Az Armyteket azt tudom, hogy a Wilcontól (hazai importőr -még) vásárolja, tehát nem ilyen aliexpressről meg aliabáról veszünk 2 kartonnal ebből és 4 raklappal abból típusú az áru ami nála van, gondolom a többit is hivatalos úton vásárolja a nagykerektől, bár Acebeam és Eagtac nincs itthon hivatalosan. Egy garis ügyem volt eddig velük (kopp-kopp-kopp) az MH23 gomb alatti világítása meghalt, 1 héten belül zajlott le a csere, a hibásat elküldtem, leírtam mi a baja, megkapták, ellenőrizték, a posta vagy futár hozta a cserét. Remélhetőleg ez a teljes garis idő alatt így működik, de ezt nem szeretném próbálgatni, ha kénytelen leszek akkor azt is megírom, ha nem itt akkor a facebook csoportban biztosan.

Lumintopot tudomásom szerint nem árusítanak, színopciót ahol lehet választani ott szerepel a terméklapon az ár mellett.

Előzmény: ...slr... (34617)