davidmotors Creative Commons License 2020.01.08 0 2 170

Kedves Kevcsike2003! Köszönjük a reklámot, a negatív reklám is reklám. Viszont a története több okból sem állja meg a valóságot. Az autót (BMW X5) egy általunk kihangsúlyozom magánszemély által beszámoltatott gépjármű volt. Valós adatokat állítottunk a több mint 300.000 km futott autóról, minden tekintetben, így kérem olyat ne írjon ami nem igaz. Mivel akitől beszámoltuk, (1 tulajtól, és mi voltunk a 2 tulaj mint cég) illetve megvásároltuk sajnos elhagyta a törzskönyvét, ilyenkor a törzskönyvet több napig kell köröztetni, és miután ez megjelenik a magyar közlönyben az után az autó átírható.

 

http://vallalkozoiportal.gov.hu/ugyleiras/torzskonyv-elvesztesenek-bejelentese-potlasra-iranyulo-kerelem-nelkul/2014-08-28-000000

 

 

Mi a bejelentés után 12 nappal hirdettük csak meg, direkt ezért, hogy maximum 5 nap alatt át tudjuk adni új tulajdonosának. Ön eljött, megnézte, állítása szerint ennél jobbat-szebbet nem talált, megegyeztünk, lefoglalózta és azt ígértük, hogy maximum 5 nap alatt átadjuk. Ezt tudomásul vette, majd másnap szólt, hogy azonnal kell az autó, és erre mondtuk hogy az fizikai képtelenség, mert a törzskönyv elvesztéséről szóló határozatot várjuk ami kb még 4 nap. Ettől a minden tekintetben hivatalos eljárástól megijedt, (amit elmagyaráztunk ezerszer) és arra hivatkozva hogy Ön nem tud várni annyit azonnal kéri vissza a foglalót. (Itt megjegyezném, hogy a foglalóról való szerződést megnézte, aláírta, amin a határidő 15 nap volt). Mivel Ön elnyerte 2019 legkörülményesebb ügyfele díját, úgy voltunk vele, hogy nem "szenvedünk" igényeivel és visszautaljuk a foglalót amit kért. Mivel Ön is utalta a foglalót, és mi is, jelentkezett egy banki költség valamit egy ügyintési díj amit felszámoltunk. Ha úgy gondolja, hogy ez Önnek jár, vegye fel velünk a kapcsolatot és szívesen odaadjuk azt is. :) Valamint Ön jogilag alapból nem jogosan követelte vissza foglalóját, biztosak vagyunk abban, hogy más autókereskedés elirányította volna jobbra vagy balra. :) Megjegyeznénk, hogy az autót 8 napra rá sikeresen értékesítettük, új tulajdonosa a mai napig elégedett vele. Úgy gondoljuk, hogy teljes mértékig korrektül álltunk az ügyhöz, és a mai napig rengeteg elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk. Reméljük, hogy azóta megtalálta az Ön igényeit kielégítő autót, használja sok egészséggel, kívánunk sok balesetmentes kilométert. Tisztelettel: David Motors Kft.

Előzmény: Kevcsike2003 (158)