ghepard Creative Commons License 2020.01.17 0 0 214

szerencséd csak annyiból volt, hogy úgy alakultak a terheléseid, hogy volt úgymond ellenterhelés is a kérdéses részen. Igazad van,  a teniszkönyöknél is ki lehet tapogatni azt a pontot, nekem a gerely miatt alakult úgy. Azt hittem, hogy nálam nem fog kialakulni, mert próbáltam már előre úgy edzeni - de nem sikerült. Aztán jobban gondolkodtam ezen és pár nap alatt rendberaktam - mégpedig úgy, hogy egyetlen edzést és hétvégi dobálást sem hagytam ki. Na most a bal kezednél is lett valami ilyesmi, de valahol bent van a fájdalom góca, nem tudod kitapogatni se pontosan - és nem tudsz vele mit kezdeni.

 

Én most már azt mondom, nem is kell - gyakorlatilag mindegy, hogy hol van a testben. Van egy technikám, amivel talán Neked is sikerülhetne. Ez meg gyakorlatilag a fordítottja, amit mondjuk gondolna az ember, meg az orvosok próbálnak. Kell az ellenterhelés is, de a fő segítség az egész testtől jöhet. Na most az van, hogy egy rész nagyon fáj, nincs ott megfelelő keringés, gyulladás lép fel, nő a nyomás, ez meg cseszi az agyadat is stb stb. A testben rengeteg izom, meg ín, meg csont meg miegyéb van - azok meg tudnak egyet mást. Vesd be mindet egyszerre egyidőben és figyelj, hogy mi fog történni.

 

Nagyon egyszerű technika, de még egy testrész teljes bénulását is 100%-osan rendbe lehet tenni pár hét alatt. Kemény meló azért, de egyszerű. Ez abból áll, hogy veszel az orrodon egy mély levegőt, majd kifújod - na és most jön a neheze. Nem veszel újabb levegőt, hanem megfeszíted az összes izmodat (a test kb 40%-a izom), nem egyszerű, mert valami 600 van (de amit tudsz) - és próbálod remegtetni (emiatt az orrodon fog még nagyon lassan távozni a levegő). Ha kellően meg tudod mindet feszíteni, akkor gyakorlatilag maguktól remegni fognak - de olyan szintem, hogy kívülről nem is láthatóan. De ami most zajlik a testben - na az nagyon érdekes. Én például már eljutottam odáig, hogy 120 másodpercig bírom ezt a kemény melót. Aztán veszek újabb levegőt és újabb ciklus. Persze kisebbekkel is lehet. Én ezt már fél éve csinálom nagyban. Hogy hogyan jöttem rá erre és miért folytatom, azt pár topikban már leírtam (refluxosban, cukorbetegség, élhetünk 150 évig, krónikus prosztatgyulladás meg 1-2). Ez gyakorlatilag mindent feljavít a testben, hogy miért az ott megírtam.

 

Na most ugyebár az is jó kérdés, hogy miért nem pattognak szét az ereim, miért nem loccsan szét az agyam? Ja, s miért segít meg gyakorlatilag mindent?  Ekkor ugyebár bent hatalmas lesz a nyomás és hatalmas az anyagcsere, rendkívüli gyors feszülés és ernyedés (30-50 másodpercenként). A válasz egyszerű, azt is meg lehet azokban a topikokban találni - elég ha rákeresel az én utóbbi 10-20 hozzászólásomra.

 

Elhiszem, hogy ezt nehéz elhinni, de valahogy így lehet ez - persze egy ember tapasztalata még nem lehet mérvadó. De nekem nagyon is az....

Előzmény: Landsmann_ (211)