Lacihw Creative Commons License 2020.01.19 0 0 25

Szia, 

Fehér metál, automata, panoráma tetős, ada csomag. Egy 2,5 éves Golf 7 kombim volt előtte. Szerintem minőségben a németekkel vetekszik. Kb 500km van még benne, ezért túl sok tapasztalatom még nincs. Nekünk is 2 gyerek van. El lehet férni benne, nyilván nem egy SuperB de 2 gyerekkel elég. Ami nekem nem tetszik, az a tolató kamera képe illetve a csomagtartó elrendezése. A sok kis rekesz helyett jobb lett volna egy teli nagy tér. Nyaralásnál érdekes lesz. Ami még idegesít, egy kis fémes zörgő hang a csomagtérből, ennek keresem az okát. Ami tetszik az a motor, nagyon pörgés illetve sport módban hátborzongató hangja van. Igaz hajtani nem merem még az első 2000km-ig. Fogyasztása egyenlőre 10 liter körül van, ez majd beáll. Úttartása nagyon jó. A rugózása meglepően komfortos. A sávtartó és az adaptiv tempomat nagyon jó extra, remekül működik. Az ülés nekem kényelmes és a tető sem tűnik alacsonynak a 180 centimhez.

Érdemes ajánlatot kérni több kereskedőtől, nekem 600000 forint különbség volt. A legjobb ajánlatokat Szolnokon és Nyíregyházán kaptam. Ha kell elérhetőség, szívesen elküldöm. Téli kerekeket mi nem gyárit vettünk rá, mert a 2 autóra 1,2 milliós ajánlatot kaptunk. A Dezent szép felnikkel 18as Continental gumikkal 800 körül kijött. (ez 2 garnitúra ára, az Xceed is 18as). 

Először Volkswageneket akartunk venni, én Tiguan vagy Arteon vonalon gondolkodtam, a párom T-cross. Nekem 13 milliós ajánlatom volt, az asszonynak az autójára pedig 8 milla. De a T-cross egy forintot nem ér, a műszerfal kopogóssága az egyes Swift szintjén van, illetve az ajtóra kárpit sem jutott. Rászántunk szeptemberben 2 napot a nézegetésre, a Kiák megtetszettek, a forma szerintem gyönyörű, a Proceed ár érték aránya nagyon jó, így ezeket vettük meg. Illetve a céges flotta kedvezmény is egész nagyvonalú volt. 

 

Előzmény: Emi2 (24)