Degeczi Creative Commons License 1999.06.10 0 0 25
Persze tudom, hogy epp rosszkedvedben irhattad amit Spockhoz vagtal, de azert hadd mutassak ra a gyenge pontra: ha a nemet autopalyak korlatozas nelkul sem veszelyesek a polgarokra, akkor az amerikai (nyilvan nem rosszabb minosegu!) palyak miert azok?
Sot: ha igazad lenne, akkor a magyar utak jobbak az amerikaiaknal, hiszen az itteni 120-as hatar lenyegesen magasabb az ottani 55 mph-nel. Ezert vadolod Spock-ot?
Es akkor meg nem is beszultunk az autok (ottani es itteni) kozti kulonbsegrol. Pedig lenyeges. A Skodasoknak (es a tobbi hasonlo kalibernek) tenyleg nem valo a 150-es tempo. Egyszeruen nem arra tervezett, meretezett gepek: uttartas es elsosorban a FEK! Amikor egy -amugy nem rossz- keleti gepbol vegre lehetosegem volt egy korszeru nyugati autoba atulni, nem elsosorban a dupla ero nyugozott le, hanem a nagy temponal is boduletes lassulast produkalo fekek. Ez 100 felett letfontossagu.

Azt persze tenyleg rossz latni, hogy egy aranyifju olajbaro a felso zsebebol megveszi az ellenorzo rendoroket. De annak a fentiekhez semi koze.

Előzmény: vince (19)