Mulan Creative Commons License 1999.06.16 0 0 29
Sajnos én nem tudok béraszalást, pedig biztosan létezik.

Eperfagyasztás: ha blnsírozva fagyasztod le, és kevés hideg vízben engedteted fel, sokkal kevésbé jelentkezik az a bizonyos állag- és küllemváltozás - esetleg próbáld ki egy kis tételen. Van, aki a cukrozva fagyasztásra esküszik. Ha szeretitek a gyümölcsturmixokat, eperkrémlevest, ilyesmit:összetörve, lecukrozva (esetleg pár csepp citromlével) is lehet fagyasztani (ráadásul jól tárolható csinos kis tömböket csinálhatsz belőle)

A nyersen eltett szörp esetén is minimális a vitaminveszteség. Ha direkt szörpnek kezeled aprítva (de vágva, és nem zúzva) is lecukrozhatod és kendőn jól lecsurgatva elég sok levet ad.

OLvastam valahol, de nem próbáltam a nyers, szódavizes eltevést, amiben fitt marad a gyümölcs - talán az idejárók közül ismeri valaki.

Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (28)