Platon Creative Commons License 2020.05.20 -1 2 27473

Figyi nem kéne a dezinformációt és a propagandát terjesztened.

 

1, A cluster munition nem tiltott. Van egy  nemzetközi egyezmény amit pár állam aláírt, de egyetlen szuperhatalom sem. Sem az USA, sem az Oroszok sem Kína. A fürtös bombák nem tiltottak, nem bűn a használatuk, használja is őket kb. mindenki. 

2, Az oroszok egyetlen egyszer sem bombázták a civil lakosságot, éépen ellenkezőleg nagy fokú körültekintéssel jártak el hogy még a balesetet is elkerüljék, ami mondjuk az USA bombázásoknál nem szempont. Ők éppen simán kibombáznak egy kórházat vagy esküvőt ha egy "célszemélyt" akarnak likvidálni. Az atrocity propaganda persze éppen dübörög, csak épen bizonyítékok hiányoznak mögüle.

 

SzT:

 

1, Sem az Origó, sem a 168 óra nem rendelkezik forrásértékkel.

2, Ugyanez igaz a Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontjára (OSDH) is, ami még csak nem is Szíriában van, egy Oszama nevű butikos gyártja az ellenőrizhetetlen álhíreket és a propagandát Londonban. 

 

https://www.sueddeutsche.de/politik/syrische-beobachtungsstelle-fuer-menschenrechte-ominoese-protokollanten-des-todes-1.1522443

 

A tanulság az hogy egy olyan végletesen átpolitizált témában mint az USA, Izrael és Szaúdi Arábia agressziója Szíria ellen, előbb tájékozódj mielőtt megszólalsz. 

 

Előzmény: Törölt nick (27472)