NYUGDIJAS TROTY Creative Commons License 2020.05.20 -1 0 27486

Hulyesegeket beszelsz megint Platon!

 

Anno beraktam neked "ezer" forrast arrol hogy lehet  nem allampolgarnak is jelentkezni. Sot telefonszamot is adtam hogy hivd fel ha nekem nem hiszel. Gondolom azota is oket hivod :-)

 

A radaregyenletnel meg arrol beszelek amikor azt sem tudtad sot tagadtad hogy a radarnyalab meretere hatassal van az antenaameret. ( forditottan aranyosan) ugy kelett neked tobb forrasbol bemutatnom pedig ugye ez valami olyasmi mint a villamosmernoknek az Ohm torveny.  Hogy en beegtem volna a radaregyenlettel? Ez csak a te  nyomoronc lekivilagod hazugsaga. Te elhiszed ezt? Mar magadnak. Mert forrasod nincs ra ugye .

 

Es akkor a hozzaszolasod "fenypontja" Nem en allitottam de elolvasva semmi kifogasolni valot nemtalalok benne.

Maximum az altalad onmagadrol allitott "en mar radart is terveztem" hazugsag ujabb ordito bizonyitekat.  De meggyozhetsz sot ha levezeted meg bocsanatot is kerek.

Persze nem fogod mert 1. ) Nem ertesz hozza. - 2.) Nincs igazad.

 

Ez az egyik kedvencem, amikor megmagyaráztad hogy egy 20 percig repülő!!! 152 mm tüzérség zavaró lövedék el tudja nyomni a 6 Megawattos SPY radart :))))"

 

Szoval szerinted miert is nem tudja az a zavarolovedek  a SPY-t zavarni? RADARMERNOK UR !!! Vagy inkabb szolitsunk NEMZETKOZI JOGASZNAK "mert hogy az is vagyok "

:-)

Előzmény: Platon (27483)