Platon Creative Commons License 2020.05.20 -1 0 27491

Hogy mi a bűn azt az ICC Római Statútuma deklarálja, ami a nemzetközi büntetőjog alapvető jogforrása.

 

Most az hogy idemásoltad az összes propaganda szemetet amit találtál, az ugyan min változtat?

 

Talán olvasd is el a wikis szemetet amit betettél és akkor máskor nem próbálsz meg tényként beállítani olyan források hazugságait mint mondjuk a "demokratikus és szabad" török kormány szócsövének számító, nem mellesleg ex ISIS terroristák által szerkesztett Qasioun News Agency.

 

Tudod ez nem olyan mint a  Kunduzi kórház az USA által, bevallottan célzott lerombolása, amit a szabad sajtó által többszörösen megerősített a helyszínen.

 

Te dzsihadisták istenbizonyjaival operálsz. :) 

 

Lassan írom hátha megérted. Mindent ellep a Szaúdi-USA propaganda szemét. Egyetlen egy független források által megerősített esetet se tudsz hozni. Igen a maláj gép sem olyan egyértelmű, mint ahogy belállítod. Egyértelmű akkor lehetne ha az UKránok hajlandóak lennének átadni a radar adatokat. Az oroszok átadták. Az Ukránok 6 éve nem hajlandóak átadni a katonai, polgári radarok felcvételeit az esetről, hanem azt állítják hogy a 100 feletti katonai, és több tucat polgári radarból egyetlen egy darab sem működött azon a napon. 

 

Na most gondolkozz el ezen, és fuss neki újra. Arról már nem is beszélve hogy miközben folyamatosan azt hazudták az Ukránok hogy nem volt BUK rendszerük a térségben ők maguk tették ki 2 nappal korábban  a Yourtube-ra a térségben dolgozó BUK ütegükről készült felvételeket.

 

Hogy ki lőtte le a gépet, az se te se én nem tudjuk, csak én belátom ezt te meg a propagandával takarózol. 

 

A tény az az hogy az USA évente 2-8 agressziót követett el az elmúlt 30 évben. Az oroszok egyet sem. 

A tény az hogy az USA-ban jár kitüntetés polgári gép lelövésért (IranAir-655) nem Oroszországban. 

 

Ettől még az oroszok sem lesznek kedves fickók, mert olyan nagyhatalom nem létezik. Viszont nagyon szánalmas, az USA-nál éppen egy nagyságrenddel civilizáltabb Oroszországgal próbálod mentegetni az USA rémtetteit. 

Előzmény: project640 (27488)