FBLLMAG Creative Commons License 2020.06.06 0 0 34852

Szia ...slr...!

 

Remélem már meggyógyulsz. Az azbeszt is ronda anyag (rákkeltő), remélem nem rákkal kapcsolatos az egészségügyi problémád.

 

Mi már találkoztunk BP mellett, az E.T. találkozón. Sikerült összevetnünk az Olight 2 db üdvöskéjét. Hoztad az Olight S2 -est, nálam meg a S2A volt. Vetítési képük nagyon hasonló volt, a Te S2 -esed kicsit fényesebb. A helyszínen kipróbálhattuk az újabb, és régebbi modelleket is (kint volt az Olight képviselete). Az S1A nekem is tetszett, és a S15 -öst is lestem régebben.

 

Nekem is megvan a Manker T01 II, volt a kezemben Manker E05, Lumintop E05, TOOL AA is. Szerintem is az Olight S1A lett volna a jobb választás.

 

Ma már 40+ lámpám van. Igyekeztem, különböző képességű, méretű, eltérő feladatokra való lámpákat összeválogatni, hogy ne a fiók mélyén porosodjanak. Olcsóbbak is vannak közöttük, meg drágábbak is. Tir lencsés lámpám is akad, több gyártótól. Az Olight elég széles fénykörrel világít. Nem írom, hogy nincsenek ilyen széles fénykörrel világító lámpák, de az igaz, hogy az Olight a legfényesebb közülük. Más gyártók is fejlesztenek tir lencséket. A Fenix tir lencséje 3 mm magas, alu bevonatos OP kialakítású az alja. A szórt fénye ennek is a cipőm orrától világítja meg a talajt, kicsit fényesebben. A középső fényköre a Fenix -nek viszont szűkebb. 

 

TIR lencse

 

A kezelése, az Olight -nak a jobb. Hosszú gombnyomás > holdfény, dupla kattintás > turbó fokozat, időzített kikapcsolás, miegymás. De ezt sem csak az Olight tudja. Az Olight 3 perc / 9 perc időzítővel, az Armytek 2 perc / 5 perc / 10 perc időzítővel, az Anduril kezelést használó lámpák 1 órás, fokozatosan csökkenő fényárammal rendelkező időzítővel rendelkeznek (de csak 1 fényáramszint létezik). Használok kisebb, nagyobb, ilyen, olyan táplálást használó lámpákat. Még mindig kedvelem a 2x AA -s lámpákat, pedig van is, próbáltam is Li-Ion -os lámpákat. Valahogy mindig visszatérek a kedvenceimhez.

 

Előzmény: ...slr... (34850)