Cichlid15 Creative Commons License 2020.06.24 0 0 19144

Értem, köszönöm. 23 fokos helységben dolgoztam fel, 2.7 ml oltót adtam hozzá, 32 fokos tejnél, ami valamivel több volt mint 10 liter, talán pár decivel..Csak furcsa volt az 50 perces alvadás és 2 db 1 kilós sajtforma tele lett, tehát a töret is soknak tűnt. 22 óra forgatás után raktam 20% sófürdőbe, addigra olyan 60%-ra mentek össze a jelenleg olyan 70 dekás körüli sajtkorongok.

7 órát tervezem fürdetni a sóban őket, utána mennek a borhűtőbe 10 napra. A 10 napos érlelés rendben lesz? Vagy a gomolya nem bír annyit? Az 1 hetes érlelést olvastam alapból de én jobban szeretem az érettebb összeálltabb állagot ezért gondoltam a 10 napra.

Előzmény: Pap Pali (19143)