Joker___ Creative Commons License 2020.07.25 0 0 1982

Közben úgy döntöttem, hogy lépcsőzetesen oldom meg a dolgot és ahol elfogadható a helyzet ott megállok.

 

Első körben megrendeltem a mikrofont, mingyárt kettőt belőle, mert bízok benne, hogy egy nem éli túl az egészet.

https://www.aliexpress.com/item/4000584929058.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.50954c4dfVUKAb

 

Végül azért esett erre a választás, mert nem szeretem a kiálló dolgokat vezetés közbe a látómezőmben (és mert ennek volt 3 méteres kábele). A tervek szerint a tükör konzoljának bal részére teszem a szélvédő felöli oldalra. Ott nemigazán fog látszani. Remélem jól veszi majd a hangot, hanem új helyet keresek neki, pl a szélvédőn egészen fent.

 

A jelenleginek mivel nincs bemenete külső mikrofonhoz, így a belső lesz levágva és rácínezve a külső mikrofon két szála. Van valami mód ahogy megmondható, hogy az eredetinél melyik a test és melyik a jel? Mert így 50% az esélye, hogy jól kötöm, de mivel Murphy dolgozik így kevesebb. Egyáltalán számít egy mikrofonnál, hogy testet a testhez kötöm és jelet a jelhez vagy fordítva?

 

Legnagyobb bajom ezzel van, hogy nem hallanak rendesen a beépített mikrofonon keresztűl, és az egyik Android update óta a telóm kihangosítója is szemét.

 

Abban egyetértek, hogy valahol az ár kell(ene) tükrözze a kapott értéket, de túl sok elvárásom szerintem nincs. Rádiónak kell, tolatókamerának, telefonhívások fogadásához úgy, hogy ne kelljen mindet 5x elmondanom és ordítanom, meg a telómon megjelenő felület tükrözéséhez (lehetőleg bluetoothon és nem kábelen). Ennyi. Ha tudsz árban jó készüléket ami ezeket teljesíti, akkor küldhetsz egy linket vagy modellszámot. Kösz!

Előzmény: stefi001 (1981)