Joker___ Creative Commons License 2020.07.26 0 0 1987

Azt hittem standardok ezek a méretek, s ha egyik 7-es fejegység belemegy akkor a másik is. De megmérem, amúgy egy 2006-os Foresterről van szó.

 

- Az android verziója nemigazán érdekel, ha tudja azokat, amire szükségem van. Amiket láttam naggyából 8.1 vagy 9-es volt, ami eléggé aktuális.

- Nem akarok különösebben semmi komolyabbat futtatni rajta, se videót nézni vezetés közben, se játszani, csak a kért alap dolgokat futtassa amik ai felsorolásban benne voltak. Így a magok száma s a frekvencia is ennek kell megfeleljen. A RAM is ezt kell kiszolgálja és a belső memóriája teljesen mindegy mekkora, mert csak pár app lesz rajta se videó se zene se semmi.

- Nem akarom bővíteni a tolatókamerán és a külső mikrofonon kívül semmivel. Tolatóradart nem akarok beleügyeskedni, de nem is vagyok meggyőődve, hogy lehet.

- Angol menü tökéletesen megfelel.

- Felbontás ha 1024x600 az rendben van.

- Mindegy, hogy univerzális vagy autóspecifikus, tulajdonképpen nem tudom, hogy milyen különösebb előnnyel járna egyik a másikhoz képest. Cserélgetni egyik kocsiból a másikba nem tervezem, mivel egy kocsim van.

- A kormányon van 6 gomb: Le és fel, ezzel váltom a rádióadókat. + és - , ezzel állítom a hangerőt, ezen kívül van egy "Mode" és egy "Mute". Ezeket szeretném tudni beállítani pl felvenni és lerakni ha hívnak telefonon. Meg jó lenne ha kiírná a nevet is nem csak a számot amikor hívnak, ha Bluetoothtal öszekötöm, de nem létfontosságú ez a funkció. Kormányra gányolható saját táviránytó nem érdekel.

- GPS mindegyikben van, de nem szükséges. Waze-t használok, jól működik, szeretném ezt tükrözni a fejegységre is, lehetőleg nem kábelen hanem blueetooth kapcsolaton keresztűl, de 50k eurós vadiúj XC60 volvoban is láttam, hogy csak kábelen megy az Android Auto. Szóval ha ez egy +100 eurós kérés, hogy menjen bluetoothon keresztűl a telefon tükrözése akkor megleszek a kábellel, legalább addig is tölti.

 

A médincsájna nem zavar, már furcsa is lenne, ha nem onnan jönne a cucc.

 

A jelenlegi fejegység nem rossz, de a jó nem ilyen. A mikrofon most vagy megoldódik vagy nem, de a telefon tükrözésére nem képes. Ha végül a csere mellett döntök arra kellene addig egy jó megoldás, ami nem annyira drága.

Előzmény: stefi001 (1985)