sonar123 Creative Commons License 2020.08.26 0 0 51477

Azér gondolkodom, mer nincs pénzem. Ha lenne, akkor vennék egy nullkilóméteres Falcon Heavyt,

azt azzal közlekednék. 

Mellesleg se megvehető BWA kódos motort nem sikerült még találnom itthon, se olyan szakit (ez a meglévő

motor javítására vonatkozik), aki addig eljutott volna, hogy értékelhető árajánlatot adjon a javításra. Akinél most áll az autó, órákon keresztül képes magyarázni, hogy miért nem ad pontos ajánlatot a javításra, ahelyett, hogy rászánná azt az egy órát, és mondana egy hozzávetőleges ajánlatot, de inkább lebeszéli magát az egészről. 

Azt a 6 kilót az ujjamból szoptam, nincs konkrét ajánlat. Valami olyami volt a mondás, hogy ha csak ezt meg azt számolom, akkor is drágább, mint egy bontott motor. Ha elkezdek vele izmozni, akkor majd egy egymilliós ajánlatot, hogy elmenjen a kedvem. Igazából azt várja, hogy vigyek egy bontott motort, azt berakja, slussz.

 

A bontott motor piac meg olyan, hogy a "mesélő szerint" rajtuk évi 1000 motor megy keresztül, hiba nélkül, de 

egyébként simán elküldött volna egy axx-es motort bwa helyett. Más helyen meg mondtam, hogy kell a motor, de mire kiértem, eladta róla a hengerfejet, mivel nem volt lefoglalózva. Aztán rájöttem, hogy minden hirdetésén ugyanaz a kép van, ami engem is érdekelt volna, de szerintem, ha volt is nála az a motor, az lehet, hogy évekkel ezelőtt volt. 

 

Ezt a hozzáállást egyébként nem értem, mert ez nem olyan, hogy jaaa, nincs meg az a bwa kódos motor, akkor adj egy 1.5-ös tdi-t, az olcsóbb is, és kevesebbet fogyaszt.

 

 

Előzmény: skt15 (51474)