Arty44 Creative Commons License 2020.09.15 0 1 1129

Szia,

 

A 2. évforduló előtt írásban jeleztem feléjük, hogy nem vagyok elégedett velük, és a levél keltétől felmondom, és a továbbiakban semmilyen formában nem veszem igénybe a szolgáltatásukat, és nem kívánok a cégükkel kapcsolatot sem tartani.

 

-Ezt követően 2-3 hívás (harmadikat már fel sem vettem) volt a területi ügyintézőmtől, ahol ugyanezzel a 3 éves dologgal próbált nyomást gyakorolni, én pedig tartottam magam ahhoz, hogy nem vagyok elégedett a szolgáltatásukkal, és fel akarom mondani a jogi biztosításukat.

 

-Aztán volt hívás a központi ügyintézőjüktől (kinyomtam, akkor már nem voltam kíváncsi rájuk). Aztán rejtett, és privát számról (de ugye minden korrekt és legális az ő oldalukon, érdekes, nem?) is hívtak, amit vagy felvettem, vagy nem, hangulattól függően. Ha felvettem, akkor trollkodtam kicsit velük, csak, hogy érezzék a törődést.

 

-Majd jött a levelezgetés (ajánlott is), hogy biztosan megfeledkeztem a befizetésről, stb. ezért adnak még 30 napot, hogy befizessem. Ez kb. 3 levél, és 3 hónap. Az utolsóban (ami ajánlott volt) felhívták a figyelmemet, hogy polgári peres úton joguk van behajtani a "tartozásom" (szerintem egyébként nem, - mivel amit nem veszek igénybe, és ezt jelzem is feléjük, azt hogyan is - de mindegy is).

 

-Központi, és rejtett számról persze eközben is szorgalmasan próbálkoztak...

 

-Végül egy nagyobb kihagyás után megkaptam az utolsó levelüket, hogy a jogvédelmi szerződésem megszűnt.

 

Az egész kb. 5 hónap volt, de ilyen arrogáns, amatőr bandát én még életemben nem láttam. Fenyegetőznek, izmoznak a saját ügyfeleikkel, perrel fenyegetik őket, miközben mindennel lepattintják az embert, ahhoz is balfaszok, hogy bármilyen ügyben ténylegesen segítsenek, vagy legalább bepereljenek.

 

Korábban felhívtam őket, hogy na akkor most szükségem lenne a jogi képviseletükre, erre "Intézzem én, vagy keressek ügyvédet" választ kaptam. Tanácsukat megfogadtam, így is tettem, és ezt követően nem sokkal kezdeményeztem a szerződésem felmondását is velük.

 

Ja, egyébként találtam egy érdekes kitételt a szerződésükben, ami zanzásítva nagyjából annyi, hogy ha nem vagy elégedett a szolgáltatásukkal, akkor jogod van felmondani BÁRMIKOR a szerződést velük. Nem tudom pontosan idézni, igazán már nem is érdekel...  

Előzmény: Veget91 (1128)