Senor Creative Commons License 1999.08.17 0 0 95
Kedves Duda!

Alapvetoen egy lehetseges jo megoldasnak tartom az elkepzelesed. Sajnos felek, hogy ilyen torvenyeket nem lehet majd bevezetni, mert rogton mindenki rasszistat es megkulonboztetot fog kialtani es ezt egyik politikai ero sem meri felvallalni.
Fontosnak tartom a cigany szervezetek szerepet is. Szukseg van arra, hogy tudatositsa a ciganyokban, hogy igenis fontos a tanulas, a becsuletes munka. Masreszrol jo motivalo tenyezo lenne, hogy aki kozuluk kozep vagy felsofoku
intezmenyben tanul azt kulon tamogatni. En a tanulas es a tudas eros pozitiv diszkriminaciojat el tudom fogadni, mert
ez ti. mindig megterul.

FBI doktorral kicsit vitaznek megint (bar ugy tunik nem erdemes). Az eloitelet megszunese szerintem nem teljesen fugg ossze a valos tenyek ismeretevel. Az eloitelet az egyen tapasztalataibol, elso benyomasabol es a sajat gondolataibol taplalkozik. Olyan ember szerintem nincs akinek nincsenek eloiteletei vmivel szemben. A megszunetese pedig a fentiek alapjan a egyeni benyomasok es tapasztalatok megvaltozasan keresztul valosul meg. En sohasem tagadtam az on altal leirt tenyeket (bar mostanra kiderult, hogy neha voltak csusztatasok ezek kozott is), de ezaltal nem valtozik az eloitelet.

Udvozlettel: Senor