nyman Creative Commons License 1999.08.17 0 0 100
Kedves F.B.I. doktor!

A "Romakepzessel" kapcsolatos cikkre adott magyarazattal egyetertek. Azert irtam le maskepp, hogy megvilagitsam ugyanazt, kicsit mas talalasban. De sajnos Skorpioval tudok abban egyerteni, hogy az igy beallitott cikkek tobbet artanak, mint hasznalnak.

Sokunkat szerintem pont az efajta talalas haborit fel. pl. Mikor egy szerencsetlen dinnyetermesztot, akinek van egyeb problemaja (idojaras, draga vegyszerek) a fel orszag elott lejaratnak, mert megutott egy 10 eves roma fiut (a cselekmenyt en is elitelem) es mindenfele atkokat szornak ra a roma riportalanyok. Aztan "Lakatosne" a vegen benyogi, hogy szegeny artatlan Gazsika csak a dinnyet akarta megkostolni. Kesz ennyi.

Es itt serul az igazsag. Szo sem esik arrol, hogy amit a roma fiucska tett az nem helyes, csak az, hogy amit a dinnyecsosz.

Nem alitottam egyszer sem azt, hogy az altalad megjelolt linkek nem valosagos adatatok. Meg mindig nem ertem azt, hogy van az, hogy az ilyen jelentesekben szerepelnek romakkal kapcsolatos adatok, holott az efajta adattgyujtes nem megengedett.

A masik, amit tovabbra is hianyolok az "objektiv" tanulmanyokban, hogy a magyarok ciganyok altal ert asztrocitasai nem szerepelnek.

Vagy az elobbirol lehet adatot gyujteni, az utobbirol nem?

Tisztelettel
nyman