Piszkos Fred Creative Commons License 1999.08.17 0 0 104
Ha nem vettetek volna eszre, akkor F.B.I doktor definicioi szerint rasszista az, aki nem ert egyet azzal, hogy a ciganysag bajai megoldhatok azzal a 'konkret' megoldasi modszerrel, hogy "szeressuk egymast gyerekek". Sot, ezek mind fasisztak is.
Marpedig ettol konkretabb megoldasi modszerekrol nem hajlando vitaba se szalni, mert RETTEG tolle, hogy esetleg valaki valoban sikeres lepeseket tenne a ciganysag felemeleset illetoen, es akkor odalenne az az erkolcsi talapzat, ahonnan mindenki mast lenezhet.
Eleg szanalmas viselkedes, de mind1.
Mas: Aki csak akkor inditja el a kepzest, HA BIZTOSITANI TUDJA A KEPZES UTAN AZ ALLAST, az nem ertette meg a kepzes lenyeget. A kepzes arra kell, hogy javitsa az eselyeimet a munkaeropiacon, de biztositani nem biztosithat SEMMIT. Amikor egyetemre jartam, sejtettem, hogy ennek eredmenyekeppen nagyobb valoszinuseggel lesz munkam, de nem volt szerzodesem. Megis jartam. Aki azt mondja, hogy jogos a kepzeseket nem elinditani, amig az allas maga bizonytalan, gyakorlatilag azt allitja, hogy SOHA SENKI NE TANULJON SEMMIT. Persze ez lehet hogy tetszene nekik, akkor utanna mar nem csak az altaluk mestersegesen sotetben tartott ciganyokat lehetne a valasztasok eseten motivalni egy kis szoc. segely igergetessel, hanem mindenkit.