_Pirx64_ Creative Commons License 2020.10.20 -1 0 30952

De azzal, hogy kijelenti, hogy jelezte az ellenzéki vezetőknek, mégnagyobbat. Persze azok is tehettek volna valamit, de szerintem akkor már késő volt. Nem tudom. De Hadházy egyre kevésbé tud meggyőzni bármiről. 

 

A nagy baj, hogy az ellenzék nem végezte/végzi el az aprómunkát. Már rég ott kéne duruzsolni minden kocsmában, boltban, mindenhol. Már rég meg kellett volna alakítani a polgári körökhöz hasonló valamit. Ahol a híreket küldik egymásnak. A facebook nem alkalmas fórum erre, vagy csak zárt csoportokkal. SMS, viber, whatsapp. Célzottan. És akik megkapják küldik tövább. Ezzel meg lehet kerülni a GDPR-t. Ha Bélától kapod, aki a haverod, akkor már nem listán szerepelsz. Te meg rajta lehetsz a listáűn, engedélyezed. 

Rengeteg meló, és évek kellenek. De anélkül... 

 

És rettenetesen visszatetsző ahogy a budapesti nyertes polgármesterek, igen Karácsony is, szabadkkoznak. Basszus! Ezek barlangban éltek 2006 és 2010 között? A fidesz akkor ellenzékből trollkodta szét a komplett kormányzati munkát, miből gondolták, hogy hatalmi helyzetből egy kézzel nem tudják megtorpedózni (milyen szép képzavar)az ellenzéki önkormányzatokat? Most kell meglepődni?

 

És a vicc az egészben, hogy én rájuk szavaztam, és rájuk is fogok, de meglehetősen elégedetlen vagyok. 

Előzmény: martinaxe7 (30951)