Bigiboj Creative Commons License 1999.09.01 0 0 141
28, és a nicknév ellenére nőnemű. Igen, gondolkodtam már ezen én is, sőt a szüleim szerint is hülye vagyok.
Hidd el, én is jobban szeretnék Ausztráliában mondjuk árva vombatok felnevelésével foglalkozni, de (egyelőre) ezt nem tudom megtenni. Itt, Mo-on meg csak úgy lehet megélni abban a szakmában, ahol dolgozom, ha gürcölök. Nem, nem igaz, végülis csinálhatnék más szakmabeli dolgot is, de az egyáltalán nem érdekel (kipróbáltam, és 11 hónapig ment, bár igaz, hogy 6-ra minden nap otthon voltam). Szóval most ezt az alternatívát választottam, kb. 3 éve, és remélem, hogy ki tudok belőle szállni időben, mielőtt megszállott és/vagy egészségileg károsult leszek.
Egyébként imádok kirándulni, de az sem megy rendszeresen, minden hétvégén... Úgy havonta egyszer, kábé. És ez nem elég, azt tudom.
Amikor nincs munkacsúcs, még azt is mondhatnám, hogy egészségesen élek: heti 3x3/4 óra kocogás, nincs vacsi. Ilyenkor nagyon jól is érzem magam, feltöltődök halom sok energiával. De mondom, ez a normális életmód többnyire 2-3 hétig tart egy fél évben.
Na, nem panaszkodom tovább.
Egyébként akit érdekel, a Testkontroll nekem még mindig működik, és még mindig fogyok, ha lassan is. A könyvet régen ott lehetett venni, ahol az Agykontroll tanfolyam volt. Nézzetek utána!
Meg nagyon régen utcai árusoknál is volt, de mostanában nem láttam. (Antikvárium?)