Genialis Creative Commons License 1999.09.10 0 0 55
Eclipseboy_: Lássuk mitől is lennél hepi. Vizuális típus vagyok. Úgyhogy úgy írom le. Mindenki képzelje el magában. Helyszín: valahol a tizenharmadik kerület zöldövezetje a Béke út, Váci út, Újpesti vasút, Rákospatak négyszögében. Én mint kötelességtudó állampolgár - kinek különben egész perverz hobbija a kutyatartás - az Eclipseboy_ és Chavo polgártársak zseniális ötlete alapján készített kutyatörvény szerint Pekingi Palotapincsi típusú 5,5 Kg-os, 9-es veszélyességi szintű (1-től 10-ig a szintek. 1-az aranyhörcsög, 10 a tacskó, a többi tiltott) vérebemet fojtónyakörvvel ellátva, a szájára (monjuk bajosan) egy húsz kilós lakatot erősítve, elektromos kutyarobbantóval felszerelkezve, (ha valakire véletlenül csúnyán nézne) kezemben seprűcskével és lapátkával, nyakamban "Vigyázat Életveszély" feliratú táblával nekiindulok tíz perces muffgurításomnak. Ahogy kiérek a sarokra, egy rendőrautó farol be elém szirénázva, két zsernyák kiugrik és pisztolyt szegez rám, az egyik üvölve követeli a kutyatartási adót igazoló csekket, az oltási papírokat, a bolhátlansági igazolást, igazolást hogy ma már evett a kutya, és a kutyatartási engedélyemet. Mivel nem tudom öt másodpercen belül ezt mind előkapni, ezért tíz golyóval cafatokra lövik a kutyámat, engem véresre vernek. Amikor magamhoz térek egy rögtönítélő bíróság előtt fekszem összerugdalva, ami ahogy kinyitom a szemem halálra ítél.
Na én így képzelem el a dolgot Magyarországon. Ja és nem említettem, hogy miözben ez az egész jelenet lejátszódik, ötven méterrel arrébb jólfizető Kopaszállat Maffiózó három pittel halálra marat egy öregasszonyt az utcán, csak úgy szórakozásból, rendőrök meg mosolyogva integetnek neki, miközben engem berugdosnak a csomagtartóba.

Chavo: Bocs hiba volt, egy vessző kellett volna az előre elé. Tudom, ez halálos bűn most jöhet a rögtönkivégző bíróság. Egyébként ha másba nem tudunk, belekötünk abba, hogy van e rajta sapka?