stefi001 Creative Commons License 2020.12.06 0 0 2047

Mint említettem, kiegészítő szoftveres megoldással nem foglalkoztam, így azzal kapcsolatban nem tudok mondani semmit. A MTCBlackView appot is csak leírások alapján ismerem. Kutattam egy kicsit, de semmi használhatóra nem bukkantam, viszont lehet, hogy elkerülte a figyelmemet.

 

Hallottam már kínai fejegységekről is, amelyek tudják az említett funkciókat, de előfordul, hogy a hirdetési leírásokban nem szerepel, mint pl. gyakran a kikapcsolás késleltetési funkció sem. Ismeretem szerint, többek között a Kenwood különböző fejegységei is rendelkeznek az említett funkciókkal. Úgy tudom, hogy a DMX5020BTS készülék is.

 

Mindkét autómban statikus kamera van, amelyeket beszereléskor állítottam be (gyári esetében biztos, hogy kellően van beállítva). A fejegységeimben a rasztervonalak ki- és bekapcsolhatók. Működésük korrekt, biztonsággal lehet rájuk hagyatkozni.  Így az egyéb beállítási lehetőségek nem hiányoznak. Ha javasolhatok valamit – természetesen nem kell elfogadni –, én inkább egy dinamikus tolatókamerára ruháznék be, amennyiben a gyári kamera statikus.  

Előzmény: Bernath1 (2046)