ábmrus Creative Commons License 2020.12.29 -1 1 14642

---

"Sok itt a poloska, a beteg állat, a fertõzött tetü."

 


Ha az írásodat olvasom téged tényleg annak látlak amit ide idéztem.

 

Én csak azt tenném közzé amivel már világszerte a tudomány tisztában van: az emberi elme ugyan úgy vírus-programokkal rongálható mint a számítógép!

 

A propagandagépezet amit a világ fosztogatói tartanak fent ezekkel rombolják at emberi normalitást. Persze kétségtelen a mélyebben rejlő keservesebb "vírusprogram" a magzati időszak, a fiatalkor és a felnőtt kori öntudat vesztéses időszak Pl. fejsérülés, kábítószer hatás, magas láz, idejekor az elmébe került információk halmaza.

 

Ezek által bukkannak elő a normális magatartást leromboló veszélyes, ostoba vagy más degeneratív viselkedési normák, pl. lopkodás (kleptománia), a saját neműek ostromolása (buzerancia, biszex, állatokkal való perverzió, stb).

 

Még sok egyéb elmezavart is sorolhatnék, ezek teljes mértékben törölhető az elméből. Freudék már sejtettek ebből valamit, de azóta a tudomány már sokkal előbbre jár ezen a téren is, de  világ fosztogatók nem akarnak stabil normális világot, ugyanis akkor a világ-fosztogatás jóval nehezebben menne.