Ace Martin46 Creative Commons License 2020.12.29 0 0 71839

Menjünk akkor bele. Ha nem törlik a már megrendezett kvalifikáció eredményét, akkor már réges régen véget ért volna a sorozat és nem nyomta volna le az erősödő hátszél sem Johanssont, sem Eisenbichlert, sem Granerudöt, aki ugyan kilencedik, de egyértelműen a körülmények áldozatai mind a hárman.

Pont ez a bajom, hogy a "zöld asztalnál" befolyásolják a versenyt azzal, hogy egy már megrendezett kvalifikációt semmissé tesznek. Teljesen mások lettek volna a körülmények 50 résztvevővel és KO rendszerrel.

Jó, nem mondom, biztos az is bennem van, hogy pont a kedvencem járt ezzel rosszul, de már reggel, amikor tudomást szereztem erről az érthetetlen kavalkádról, már akkor is félidegesítettem magam, mert ilyen nincsen, hogy tőlünk egy már lezajlott hivatalos sorozatot, aminek már jóváhagyták a végeredményét és kiírták az alapján a másnapi versenyt. Ilyen alapon, bármikor törölhető bármelyik már lezajlott hivatalos sorozat, ha a zsűri úgy akarja. Rosszul vagyok ettől az egésztől.

Teszem hozzá akkor is ez lenne a véleményem, ha a lengyelek helyett a norvégok és Johansson lenne az érintett. Nem lennék boldog, de elfogadnám, ahogy egyébként a lengyelek is javarészt tették, mert ez egy ilyen szezon, a szabályokat, még ha nem is feltétlenül értünk velük egyet vagy valaki ne adj isten rosszul jár vele be kell tartani. Számomra elfogadhatatlan, ahogy utólag belenyúltak ebbe az egészbe. Ahogy adammalysza is mondta menjünk vissza Planicába, hogy a svájciak ugorhassanak, Rukába is menjünk vissza, mert ott meg a csehekkel babráltak ki.

Á, mindegy is, nem is érdekel a második sorozatot már meg sem néztem... 

Előzmény: Kalóz80 (71838)