janisch Creative Commons License 2021.01.07 0 2 71881

Elfogadom a kritikákat, de én Granerudnak se a beszólása előtt, se utána nem kívántam és nem is kívánok semmi rosszat. Sőt: kimondottan örültem, hogy van legalább egy jó norvég!
A győzelmi sorozata sem zavart különösebben, minden ilyennek vége van egyszer; a Freund-, Prevc-, R.Kob-tarolás is megszakadt és természetesen Kamil sem fog a végtelenségig nyerni minden évben legalább 1 VK futamot (mint már 11 éve!).
Halvor-Egner beszólása viszont rendkívül paraszt volt, kb.: "Rendkívül irritáló már megint győzni látni Kamil Stoch-ot" és hogy ő mennyivel meg hányszor túlugorná, hisz nem is ugrik jól (mármint Stoch).
De: basszus ez nem boksz és kézilabda, hogy kaphat egy észre nem vett mélyütést vagy észrevétlenül szétcincálják a hatosnál; itt nincs kontakt!! Kamilnak mi köze van hozzá, hogy ő elbacta vagy hogy állítólag "rosszabb" körülmények voltak? Talán Liegl-szoknyával ugrott vagy 3 méteres léccel?
Így csak az óvodások szoktak puffogni ... és a beszólások ráadásul nem is jellemzőek az egész síugró brancsra sem!
És bocs, de a bunkóság alól az sem ad teljes felmentést, ha  utólag - persze a sok norvég mentegetőzés után - meakulpázik; szerintem egyszer megérdemelte az övéhez hasonlóan "stílusos" jelzőt.

Mindentől függetlenül legyen sikeres ugró, rosszat neki sem kívánok, de nyilván soha nem fog a kenvenceim közé tartozni.

Ennyi, és szerintem váltsunk jobb témára! :)

Előzmény: Veszpremi (71874)