Roltii Creative Commons License 2021.02.03 0 1 21406

Gyönyörűen szétcsesztétek a topicot, gratula:)

Amúgy Csúcshegy problémái egyszerűen nagyságrendekkel kevesebb embert érintenek mint mondjuk Békásmegyeren a HÉV megközelítése. Egy panelházban kb többen laknak mint Csúcshegyen (sarkítok). Ez nem azt jelenti, hogy azok a problémák kevésbé fontosak, de igazából békási panelproliként teljesen leszarom. Ha valaki közmű nélküli helyre költözött, akkor vállalta, hogy nincs. Mint aki Ferihegy mellé (vagy akár Tökölre) költözött, tudta, hogy repülőtér van, ami zavaró. Ahogy a Római parton kiönt néha a Duna. Ilyen ez a such is life. És amúgy igen, ilyen adottság Békáson a szar HÉV megálló is.

Mindig az a kérdés, hogy az adott pénzből hogy lehet a legtöbb emberrel jót tenni. No, hát ebben Aranyhegy közművesítése pont utolsó helyeken van, és ez így van rendjén. Az ott lakók dobják össze a pénz (vagy legalább jó részét), egyből fel fog gyorsulni a dolog. De amíg nem teszik, addig én nem bánom, hogy a HÉV vonalát fejlesztgetik inkább.

(Attól, hogy valami EUs pénzből van, az általában utófinanszírozást jelent, úgyhogy számít a képbe, hogy mennyi pénze van egy adott önkorinak..)