Rigotech Chiptuning Creative Commons License 2021.02.12 0 0 595

Sziasztok!

 

 

Fontos kérdés, hogy mibe kerül egy chiptuning. A hazai túltelített piacon (több mint 200 chiptuning "cég" és köztük néhány valódi cég) úgy az árak ahogy a motoroptimalizálás minősége is, nagyon eltérőek.

Ennek a két dolognak köszönhető, hogy vegyes a chiptuning megítélése, mivel sokszor nem sikerül, sokan csalódtak főleg az olcsóbb szolgáltatásokban. Ezt nem én találtam ki, az évek alatt több mint 1000 esetben állítottunk vissza chiptuningolt autókat gyárira, vagy javítottuk az olcsón akár biztonsági mentés nélkül feltöltött hibás programot. Aktuális cikkünk az árazásról, és hogy mire kell figyelned:

"Cégünk (Rigotech Chiptuning) nem a legolcsóbb, de beállításaink  magyar zsebbel is bőven vállalható átlagos, közepes árfekvésben vannak. Ha azt is megnézed, mit kapsz a pénzedért, tehát az ár-érték arányt, akkor pedig ügyfeleink szerint miénk az egyik legjobb árú ajánlat!  Motoroptimalizálásunkat kizárólag annak ajánlom, aki az autójára igényes, és aki számára fontos, hogy mit kap a pénzéért.

Nem az a kérdés, hogy egy minőségi chiptuning mennyibe kerül, hanem az, hogy:

  • mennyi örömed lesz benne,
  • mennyire éri el a célodat,
  • mennyi üzemanyagot takarít meg neked, 
  • mennyi ideig tudod az autót kifogástalan állapotban használni.
  • mennyire értéktartó vele az autód, később el tudod-e majd adni
  • alacsony szinten tudod-e vele tartani a szervizköltségedet
  • bármi problémád, kérdésed esetén a tuningcég fog-e neked segíteni, vagy egyedül maradsz

Na, a fenti pontok vannak mérlegen amikor arról döntesz, hogy hozzánk jössz (az ország egyik legfelszereltebb, legnagyobb tapasztalatú cégét a Rigotechet választod), vagy elmész máshoz mert ott “spórolsz” 10-20 ezer forintot a tuning árán. Rajtunk kívül is vannak jó tuningosok, de messze nem annyian, mint ahányan ezt hirdetik. Én számodra a legjobbat szeretném, így bátran ajánlom magunkat. A legrosszabb amit tehetsz, hogy az autód üzembiztonságát, a tuning élmény sikerét kockára teszed egy tank benzin áráért, mert van egy “olcsóbb” ajánlatod “ugyanarra” a munkára. – ha ezen múlna, javaslom, használd az autód inkább gyári beállításon, abban legalább nincs kockázat. ..."

Mindig egyedi áron dolgozunk, de hozzávetőleges árainkat, egyéb fontos szempontokat megtalálsz a teljes cikkben: chiptuning árakról ITT.

Tuningbox árakról, technikákról ITT találsz infót.

Árajánlatot a saját autód motoroptimalizálásáról ITT tudunk adni.