DéJé Creative Commons License 1999.10.13 0 0 53
Elég rég olvastam az indító szöveget, de úgy emlékszem az volt benne, hogy nem x millás cuccok, hanem a realitás. Én marhára csodálkozom azon, hogy minden magyar internetező ennyire tele van pénzzel. Vagy mindenki idősebb, mint 23 és már mindenkinek lefőtt a kávé, és van háza, autója, stb.

SZVSZ a lényeg: kicsi legyen az autó, hogy otthonosan be lehessen lakni. Ehhez így nem is kell nagy motor, hogy kellemesen lehessen a városban lavírozni, egy 1000 ccm körüli elég is. Jó ha van 4-5 ajtaja, de kettő sem kevés. Fogyasszon max. 7 körül városban, ez ilyen motor mellett nem olyan nagy kérés. Legyen kb. 10 éves, mert arra van pénzem (persze nem valami puccos 10 éves, csak kis szolid). Remélem a kasznija kivételesen erős, ez ilyen autónál csak remény. Az x watt nem az autó része, de minél töb annál jobb. Az már csak hab a tortán, ha 2-3-4 évig semmi baja sincs, egy ilyen korú autóval ez már marha nagy szerencse. A tökéletes választás tehát:
- Trabant 1.1
- Suzuki Maruti

Ha majd sokat keresek, akkor minden adatot megszorzok 2-vel vagy 3-mal, kivéve az évek számát, mert azt osztom, és olyan autót veszek. Addig meg ilyet.