JulianKale Creative Commons License 2021.03.16 -1 0 topiknyitó

Nem tudja eldönteni, melyik zenei streaming szolgáltatásra iratkozzon fel? Próbára tettük őket.

 

 A Spotify és a Pandora a legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatás, de melyik a legjobb? Megyünk a Spotify és a Pandora ellen, hogy megtudjuk, melyik kerül ki a tetején.

 

Itt található összehasonlításunk a Spotify Premium Free és a Pandora költségeiről, a zene kiválasztásáról, az eszközök elérhetőségéről és egyebekről.

 

Ingyenes Spotify és ingyenes Pandora: melyik a jobb?

 

 Az ingyenes Pandora lehetővé teszi rádióállomások létrehozását kedvenc műfajai, előadói vagy dalai alapján. Testreszabhatja az állomáson lejátszott zenét úgy, hogy hallgatás közben mindegyik dallamnak egy hüvelykujját felfelé vagy lefelé.

Sajnos a közvetítés során hallgatnia kell a hirdetéseket, és csak korlátozott számú dalugrás van. Ezenkívül nem hozhat létre lejátszási listákat, nem oszthatja meg azokat, és nem hallgathat zenét offline módban.

 

Az audiofilek számára sem a legjobb, mivel a Pandora ingyenes szintje alacsonyabb hangminőséget kínál, mint a prémium tagság.

 

Ingyenes Spotify

 

Ingyenes Spotify felhasználóként teljes mértékben kihasználhatja a platform zenei ajánló motorját.

Más szavakkal, az alkalmazás meghallgatja a naponta elfogyasztott dalokat, és új zenéket ajánl Önnek. Bár továbbra is hallgatnia kell a hirdetéseket, és a mobilalkalmazásban a dalok keverednek.

 

Szintén korlátozódik az alacsonyabb minőségű hangra, óránként hat sávos ugrásra, és nem fog tudni offline hallgatni zenét.

A Pandora és a Spotify ingyenes verzióit is támogatják a hirdetések. Ennek ellenére a Spotify ingyenes verziója nagyvonalúbbnak bizonyul, mivel asztali számítógép használatakor igény szerint hallgathat zeneszámokat.

 

Spotify Premium vs. Pandora Premium: Melyik a jobb?

  

A Pandora két prémium szintet kínál , de csak a Pandora legmagasabb szintje versenyez a Spotify Premium tagságával.

 

A Pandora Premium hirdetésmentes, igény szerinti lejátszást és korlátlan sávugrást kínál. Jobb hangminőséggel rendelkezik, mint az ingyenes szint.

 

Előnyt élvezhet a korlátlan offline hallgatás is. Mindazonáltal emlékeznie kell arra, hogy 30 naponta legalább egyszer csatlakoztassa telefonját a Wi-Fi-hez, hogy a dalok továbbra is aktívak maradjanak az eszközén.

 

Spotify Premium. A Spotify Premium korlátlan hozzáférést biztosít az igény szerinti zenehallgatáshoz, a számok kihagyásához és a hirdetések nélküli hallgatáshoz. Ebben a szintben több mint 3000 dalt tölthet le akár három különféle eszközről. A Spotify Premium jobb hangminőséget is tartalmaz. 30 napig kipróbálhatja a Spotify Premium szolgáltatást, mielőtt fizető előfizetővé válna.