. kata31 Creative Commons License 2021.04.04 0 0 21472

A sok más melletthez: A googlen a kutat kereve láthattad, az a 68-be telepített erdősáv túloldalán található a Hármashatárhegy és a Testvérhegy határán. Nem egy kilóméter séta az erdőalja utca a Menedékház utcából, ami a folytatása a Csúcshegyen. Pont ezért lejjebb a Virágosnyereg őt meredek része után a Szerecsendió utca sarkához kérik a közkutat, ahol a vízgépház is áll.

Ez a Vadászles és a Mécsvirág utcák között van a szemben levő Harsánylejtő városrészen. Akár a gépház kerítésére is rátehetik, minimális költséggel. 2 és fél utcával van lejjebb az Erdőalja utcával egy vonalba eső legfelső utcával.

 

Bizony a turisták ma már az egyik úton az egyik busszal jönnek és a másik úton a másik busszal mennek. Elég szomorú, hogy a kerületiek is inkább az agglomerációban túráznak, ha még nem ismerték meg a környék változásait 2013 óta.

 

Mi lehet sok más azt nem tudom. Végül is a városnak spórolnánk, akinek a Vízgazdálkodási Tv 4§-ben előírt a vízellátás, ha lajtos kocsival is. Ha nem lenne minden túlszámlázva 4-5 forduló ára lenne ez a közkút. Persze lehet megint az EU forrásból finanszírozott óvodai játszótér. MI meg tűzcsapokat kell kérjünk a katasztrófavédelmi előírások alapján, hiszen lakóházak sora van hivatalosan bejegyezve a városrészen, amit a belterületbe vont üres mezőkkel szemben, valamiért külterületben tartottak máig.

 

- Sőt a háború előtt, 1938-ban az egész Hegyvidékkel egy építési övezet volt, a VIII-as ahol 25% beépíthetőséggel itt is két szinten épülhetek már a családi házak. 1998 óta pedig az ezer nem alatt levő telkeimen 5% a beépíthetőség a mai napig..(ami eléri az 50nm-t, hogy tűzcsapokat kelljem itt szerelni, míg csak egyetlen, közelebbi és lehető legolcsóbb közkútról beszélünk!)

 

- a Hegyvidék határa a Bécsi út, az Aranyhegy már az Elővárosi zóna.  

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=157526515&t=9181878

Előzmény: olahtamas (21467)