StarMate Creative Commons License 2021.04.19 0 1 2492

Szia!

 

Semmi nem jelzi a műszerfalon a regenerálást :(

 

A 2181-es hozzászólásomban leírtam, hogy én hogy tettem egy visszajelző ledszalagot a bal visszapillantótükör mögé (ezt a régebbi C4-es tulajok javasolták, és működik ennél a típusnál is), nekem az bevált, vmint a "FAP Citroen/Peugeot ELM327" nevű programot használom, amit az Amazon Appstore-ból lehet letölteni; Lite verzió ingyenes, a normál verzió néhány dollár, talán 10; (+ kell hozzá egy ELM327 Bluetootos egység!, sajnos nem mindegyiket szereti a Citrom).

 

 

"Nekem egy ledszalagdarab (4ledet tartalmaz) van felragasztva a tükörlap felső része mögötti tükörburkolat belső felső részére.

(Remélem érthető volt a leírás 😂)

A tükörlapot teljesen a bal oldali ablak felé állítod, majd a lap bal felső felét egy műanyag célszerszámmal óvatosan kipattintod.

A tükör hátoldalán a külső-alsó részen van egy csatlakozó (a tükörfűtésé), Én oda illesztettem két forrasztással a ledszalagot.

Kipróbálás után a ledszalagot felragasztottam, a tükröt visszatettem a helyére és működik.

A szerelést 20fok feletti hőmérsékleten ajánlom, mert ez alatt könnyebben törhetnek az alkatrészek, vmint természetesen Ne legyen gyújtáson az autó.

(A leírtak Nálam működnek, mindenki más csak saját felelősségére próbálja!)

Ui.:

Akkor is világít a ledszalag, amikor bekapcsolom a tükörfűtést, de ha nem Te kapcsoltad akkor látod, hogy mikor regenerál a Citrom.

(Másodlagos regenerálasi jelek: morgóbb hang a motor felöl, kb 2Literrel megnő a pillanatnyi fogyasztás)

 

Más:

Én használom e mellett a FAP nevű programot (egy spec ELM327 egység van folyamatosan az OBDn) és az folyamatosan mutat egy csomó adatot, köztük a regenerálást, az utolsó regenerálás óta megtett kmt..."

 

Pár képet találtam, amik lemaradtak anno:

Előzmény: Jani575 (2490)