stefi001 Creative Commons License 2021.05.06 0 0 2201

Konkrét tapasztalatom korábbi EinCar, Funrover, illetve a már említett XONRICH fejegységekkel van/volt.

Az egykori EinCar-ral igen elégedett voltam, a jelenlegieket csak a leírtak alapján ismerem, de az alábbi link tartalmaz néhány véleményt. Valószínű, több más is fellehető, utána kell nézni.

https://www.amazon.com/product-reviews/B06XF1SS26

 

A fejegységek nagy részénél biztosított a külső mikrofon csatlakoztatása is, ugyanis a beépítettek többnyire nem teljesítik az elvárásokat. A Xonrich-om esetében külső mikrofont használok. Elhelyezése bal „A” oszlop felső részénél. Azért ez mikrofon függő lehet – ki kell választani az optimális helyet.

 

Mint már volt róla szó, az univerzális készülékek jó részénél szerepel a kormánytávirányítási funkció, mint lehetőség, de az is meg lett említve, hogy a funkció az eredeti szervekkel használható legyen, szükség lehet az adapter beszerzésére. Lásd például a linkelt fejegység leírásnál: „Kormányról vezérelhető (CAN BUS rendszerű autókhoz típus szerinti adapter beszerzése szükséges)”.  

 

Igen, a mostani megrendelések már esélyesek arra, hogy ÁFA és vámkötelesek legyenek. A lengyelországi megrendeléstől azért annyira nem tartanék, de nem nekem kell dönteni.  

 

Macromról érdemben nem tudok nyilatkozni, viszont úgy láttam, hogy az olcsóbbak csupán 6,2”-os vagy 10”-os kijelzővel, vagy 7” motoros változattal rendelkeznek, ugyanakkor viszont nem találkoztam a kormánytávirányító funkció lehetőségével, bár lehet, hogy elkerülte a figyelmemet.   

Előzmény: GyulaGyőző (2200)