Hofstel Creative Commons License 2021.05.22 0 0 43255

Sziasztok!

Van egy kb. 5 éves Panasonic HC-V770 videó kamerám. Még garanciális volt, mikor elkezdett az LCD kijelző ki-be kapcsolgatni, elsötétedett, majd visszajött a képe. Volt mikor a kamera is kikapcsolt. Mindezt tette úgy, hogy állványon volt és nem nyúlt hozzá senki. Először én is azt hittem érintkezés de, miután mindenféle állapotban csuktam-nyitottam a kijelzőt és semmiféle pozíció összefüggést nem találtam, elvettem ezt a hiba lehetőséget. Elküldtem garanciális szervizbe, még volt 2 hónap rá. Visszaküldték, hogy kijelzőt cseréltek rajta. Egy darabig jó is volt, majd újra elkezdte csinálni. Kínlódtam vele, mert nagyon meg voltam elégedve azzal amit tud, és a felvételt nem befolyásolta. Ezek után a pana szervizben is megrendült a bizodalmam. Viszont legutolsó használat során miután többször eljátszotta ezt, kikapcsolt. És azóta nem lehet bekapcsolni sem. Próbáltam akksi nélkül powerbankról, meg akksival is, de nem hajlandó bekapcsolni. Nem tudom volt már valakinek ilyen vagy hasonló gondja? Ja és nem ejtetem le, nem forrt fel az autóban, nem ázott el, vigyáztam rá, állandóan a kis táskájában volt, mikor nem használtam.

Beszéltem a pana szervizzel, 10k-ért bevizsgálják, majd megmondják mennyiért javítanák. Plussz, ehhez hozzájön a szállítási költség is mert, nem pesti vagyok. Megmondom őszintén már nem sok bizodalmam van ebben a kamerában ezek után. Több tízezer forintot nem szívesen adnák ki rá, ha már így cserben hagyott.

Én nagyon jó kis masinának ismertem meg ezt a típust, amíg hibátlanul működött. Még most is kacérkodom ezzel a típussal, ezért akinek ilyen kamerája van, kérem írja meg neki milyen problémái voltak -ha voltak- a V770-sével.

Esetleg ha valaki tud megbízható szerelőt aki nem csillagászati áron nézné meg és esetleg meg is tudja gyógyítani a Dél-Dunántúlon, vagy ha valakit érdekel alkatrésznek, már arra is hajlok.