Mukka Creative Commons License 1999.11.10 0 0 77
A helyzet az, hogy imadom ezeket a zeneket, de en egy kicsit fiatal undergroundkedvelore sikerultem (19), szoval
jol kimaradtam belole a nagy reszebol.
Mind1, ugy vettem eszre, hogy tarhellyekkel kuszkodtok (unk). Mivel ezek az egyuttesek ugyis felbomlottak mar nagyreszt (sajna) ezert szerintem a szerzoi jogokat sem kell annnyira veresen komolyan venni, hiszen itt inkabb ertekmentesrol beszelhetunk.
Szoval a lenyeg: van szerverem a miskolci egyetemen, sajat nem parazik senki, linuxos, allandoan megy, nem tul gyors, nem tul lassu
, szoval elmegy. (este a sebesseg egesz jo azert)
Az lenne, hogy egy adott jelszo lenne mindenkinek, nem lenne ratio, vagy hasonlo hulyeseg, de mindenkit kernek, hogy toltson fel.... (esetleg egyetlen korlatozas lenne, hogy egyszerre max 5-10 user mehetne fel, utana nincs ertelme, mert a sebesseg ugyis olyan lassu lenne, hogy szerencsetlen modemesek 0.1 k-val tudnanak leszedni, ami ugyis csak idegesito..., mellesleg ezt a restrikciot sem kotelezo bevezetni, dontsetek...)
A winchesterem 13 gigas, szoval elfernenk rajta (igaz most egy kicsit szukosen vagyok de kiirom en meg azt).
Nagyon szeretnem a radioban lement Kontroll Csoport es utodzenekarai archivumot.
nekem is vannak megmentett dolgaim.
Masreszt mivel allando a kapcsolat, ezert ha valaki nem tudna leszedni ilyesmi dolgokat, akkor irjon es majd en lecsiboraszom...

Uraim: a dolog nem kamu, de egy ket napot varni kell mire megtanulom bekonfiguralni az ftp-szerveremet. Addig lehet reagalni.

Mukka