Necromancer007 Creative Commons License 2021.05.29 0 0 478

Sziasztok.

 

Több sorozatot is kertesek.

 

1. Skandináv kétrészes sorozat amit a 90-es években adtak. Egy fiatal srácról szól aki a haverjaival betör valahova, de lebuknak. A többiek elmenekülnek, de őt elkapják. Bekerül a börtönbe ahol egy öreg besurranó tolvaj veszi a szárnyai alá. A második részben megszöknek és valami betörést hajtanak végre, A végén egy vonatállomás peronjáról bucsúzik az öregtől. A faljáró vagy valami ilyen lehetett a címe.

 

2. Egy film ami egy expedicióról szól az fiatalság forrásáért a dzsungelbe. Valahogy megtalálják és kiderül, hogy óriási kristályok okozzák, hogy a forrás vizétől fiatal maradhat aki megissza. Valamikor a 90-es években adták.

 

3. Ha jól emlékszem olasz sorozat volt. Ebben egy tudós felfedez egy gyógyszert amitől nem öregedik tovább.  De valami probléma lesz (asszem el kezd "fertőzni" vagy valami ilyesmi) és ezért egx nagy hajóra viszik azokat akik nem öregszenek. A végén mindenki meghal valahogy, csak a tudós lánya meg még valaki hagyja el a hajót egy motorcsónakon.

 

4. Egy tvfilm vagy sorozat lehetett. Arra emlékszem, hogy egy család vagy része valahogy összezsugorodik (nem a drágám sorozat) és a kalandjukról szól, hogy újra normális méretűek legyenek. Egy jelenet nagyon megmaradt bennem. Egy házba akarnak bejutni, hogy valamit megszerezzenek a sorozat/film gonoszától. Ehhez egy egész nagy RC helikoptert használnak amibe bemászva odarepülnek a ház ablakához kiugrálnak a helikopterből és úgy jutnak be a házba.