Eranadi Creative Commons License 2021.07.11 0 0 1531

Sziasztok!

 

Két kérdésem lenne egy 2020-as MCV-vel kapcsolatban.

1. Valaki már próbálta leszeni a hátsó lámpa feletti műanyag takaró elemet? 3 csavar tartja a csomagtérajtó alatt, addig tiszta sor, de utána mi a trükk, hogy sérülésmentesen le lehessen szedni? Valami fülek erősen tartják a karosszéria oldaláról. Nem célom nagyobb gondot okozni vele. Remek egy konstrukció, minden port, levelet, szemetet ez alá hoz be a távozó esővíz. Így gyakorlatilag ott már erdei kobold is lakik. Le szeretném szedni, hogy ki tudjam pucolni.

 

2. Mióta megvan, nagyobb eső vagy autómosás után a csomagtartó kinyitásakor majd becsukásakor jelentős mennyiségű víz folyik gyakorlatilag az ember lábára ha nem tud időben elugrani, vagy nem jó helyen áll. Másnál is van ilyen probléma vagy csak az enyém péntek délutáni? A szervizben szétszedték, megnézték többször foglalkoztak vele de nem jutottak előrébb. A nagy barkács után pár hónapig jó volt, de talán kevesebb víz, de mai napig tapasztalható. Megnyugtattak, hogy a kocsiba nem folyik be, így legalább nem rohad tőle sehol. Oh yee!

 

A szerviz közölte ők nem tudnak vele mit kezdeni, nyugodjak meg nem én vagyok az első. Jeleztem a márka forgalmazójának ő nagyon udvariasan közölte, ez ilyen és pont. Azért ez nem volt benne az ajánlatban, a brosúrában és a szerződésben. Szerintem elfogadhatatlan helyzet, de mit lehetne tenni?