Haja Creative Commons License 1999.11.26 0 0 16
Ahogy elnézem eléggé haldoklik már a téma, de hátha elolvassa valaki.
1. Az ütközésekről: a Senna-Prost féle ütközések picit más előzmények után játszódtak le. Kukaca és figuramatyi elfeletkezik arról, hogy 1990-ben (és nem 1989-ben) Senna nem "csak" azárt ment neki Prostnak, hogy világbajnok legyen. Nagy szerepe volt benne annak, hogy ha jól emlékszek (és jól emlékszek) 1989-ben pont Prost volt az aki Sennat letolta a pályáról, szintén Suzukában. Akkor a versenybíróság, miután Senna visszajött a pályára és megnyerte a futamot elvette tőle a győzelmet, és evvel az esélyt, hogy világbajnok legyen. Úgyhogy volt egy kis tüske Senna szemében. Egyébként Prostnak csak minimális esélye volt arra, hogy világbajnok legyen '90-ben.
Másik különbség, hogy Senna legalább beismerte, hogy direkt ment neki Prostnak. Schumi sumák meg nem.
2. Sennanak több alapja volt magát "istennek" tartania. Ő legalább valamire való csapattársakkal küzdött, és általában megverte is őket.(kiv. a fent említett 89-es évet). Schumi-nak még egy normális csapattársa sem volt. Akik eddig voltak, azoknál a fél mezőny gyorsabb, nem csak Schumi. MOst talán Barrichelo, de szerintem mire beleszokik a csapatba, Schumi tovább áll.
Egyébként én is elismerem, hogy jó pilóta Sumák, de nem annyira mint mondják. Nem egyedül emelkedik ki a mezőnyből. Sennahoz meg nem is lehet hasonlítani.
Ennyi!