Liberius Creative Commons License 2021.08.16 0 1 11

Megszégyenítés?

Ebben a témában a mai világban elég jól haladunk, csak éppen nem a felvetett kérdésemmel kapcsolatban. Ezt bizonyítja az alábbi klip is:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Gn34XJhSNSk

 

 

Tudni kell, hogy - az előadó tapasztalatait kiegészítve - ez nem csak magyar virtus, hanem a fejlett nyugat világjelensége, a rothadás végállapota, amelytől éppen összeomlani készül, s ezt tovább mélyítik a mindenféle világkatasztrófák jóslatai.

 

A katasztrófa előidézője éppen az a "büntetési" hiány, amelyre rákérdeztem! Erre az 50 éve lezajlott szexforradalom nem adott hathatós módszert, hanem inkább sokszorosára növelte ezeknek a romboló cselekedeteknek a számát. (Az emberiség történelmében 15 dokumentálható esetben okozta ugyanez - kb. 2-3 generációs kifutással - a társadalmak széthullását, és a fellendült kultúra összeomlását)

 

Még egy megjegyzés: a kártérítés itt nem segít! A legújabb kutatások szerint az ilyen esetek többségénél olyan súlyos lelki trauma zajlik le, hogy az az egész további életére kihat, és egy életre szóló boldogtalanságot eredményez (állandó, és sikertelen boldogságkereséssel). Na pl. erre nem gondoltak 50 éve.

 

Előzmény: pejiroi (9)