csíkos-háTTú Creative Commons License 2021.08.30 0 2 47954

Vasárnap voltunk kint, a szolnoki "bázisunkról", tömegközlekedést igénybe véve. Gond nélkül, a Vasútállomás - Reptér között állandóan forgó buszokkal sem volt gond. A be- és kiléptetés is az elvárható szinten ment, ekkora tömeget jól kezeltek.

Egy gond volt csak, de erről nem a rendezők tehettek: a MÁV hozta a szokásos formáját, a 18h48-kor Pestre induló vonat a szokásos hétvégi szerelvény volt, nem volt rajta plusz kocsi. Mi felfértünk valahogy, de szerintem volt utaslemaradás...:-(((

 

A vasárnapi program nekem tetszett, és a fiaimnak is. Legalább megmutathattam nekik, hogy hol javítgattam a 21-ket, mint vén Hangárpocok.

 

Valaki egy kalapba tette a Mig-21-t, meg a Grippen-t, hogy "szuperszonikus sportgépek". Mint egykori 21-s szerelő, azt kell írjam, hogy ez messze nincs ám így! :-)) Ahhoz képest, amit a hazai JAS-39-től korábban láttam, rendesen megtépték a vasakat pilótáink! A vasárnapi szóló repülés kimondottan élvezetes volt nekem, mint nézőnek.

 

Köszönet a szervezőknek, rendezőknek, akik lehetővé tették, hogy a civil "siserehad" megszállja két napra a repülőteret!

Előzmény: tom sawyer (47949)