jgkfgkf Creative Commons License 2021.09.16 0 0 7906

Értem én, hogy mit szeretnél, de ez a tipikus ostoba hozzáállás.

Felteszem neked a kérdést, ha én jkfjduesshs, magyarán a jó isten se tudja ki azt mondom neked, hogy lehet, akkor onnantól kezdve nyugodt szívvel kimész?

Vagy ha én jkfzrtreffdx, magyarán a jó isten se tudja ki azt mondom neked, hogy nem lehet, akkor legyintesz egyet és leteszel róla?

Ha első variáció és valaki megkérdi mit csinálsz, mit fogsz mondani? jkjhfdjsfdsds, magyarán a jó isten se tudja ki a fórumon azt mondta, hogy böff?

Bonyolítandó a történetet, a helyzet egész pontosan az, hogy van egy olyan sor a törvényben miszerint a régészeti helyen végzett keresőzés feltárásnak minősül, magyarán ásatási engedély köteles. Továbbá ha még nem lenne az, akkor az első előkerülő cserépnél, találatnál azzá válik és lehet menni haza ásatási engedélyért. Ezekből az következik, hogy a folyó fémkeresőzések 99%-a a törvény szerint illegális, nem szempont, hogy a múzeumi raktárban, vagy a vaterán tűnik el örökre a leletek 90%-a. Hiába lobogtatnak meggyőzően ezer papírt, keresőzik ott régész jogilag mindez semmit nem ér. Ennek tudatában láthatod, hogy ahány megye és múzeum az országban annyi féle ügyeskedés és félremagyarázás. Teljesen mindegy mit mondanak neked Bivalybasznádról, ha te Aprajafalván laksz, neked az a lényeg Aprajafalván hogyan ügyeskednek és önhatalmúlag mit fogadnak el, aztán majd te eldöntöd mit is akarsz erről gondolni. Emberek ilyen mesterségesen gerjesztett és nonszensz környezetben ölik egymást, úgy hogy senkinek sincs hozzá törvényes alapja. Remélem világos, mind a helyzet, mindpedig az miért rossz a hozzáállásod.

Előzmény: oltatlan (7897)