saválló Creative Commons License 2021.10.04 -1 0 119025

"..Az az igazság, bármilyen oldalon olvasom a véleményeket,nagyon ellentmondásokat..."

 

Igen ez könnyen előfordulhat mivel nem vagyunk egyformák.

 

Jártam már így, pl. a Hilton Long Beach-ben voltam szinte egy időben egy későbbi véleményt íróval, ő homlokegyenest az ellenkezőjéről írt, mint én, pedig ugyanott voltunk néhány nap eltéréssel.

Nekem bejött, tetszett szinte minden, ő rendesen lehúzta a szállodát.

 

"..Pl.vki azt irja szuper a reef, más pedig azt hogy gyenge..."

 

Erre akár azt is lehetne írni, hogy egy csecsemőnek minden vicc új....kinek mi a szuper?

 

Akinek nincs összehasonlítási alapja annak 1-2-3 színes halacska is élményt nyújt, aki pedig "akváriumhoz" ( mondjuk Marsa Alam, Abu Dabbab-i öböl) van szokva annak ez édeskevés.

 

Szintén megtörtént velem, Makadi-öbölbéli szálloda, hatalmas nagy öböl mindkét oldalán korallfal....szinte elolvadtak a véleményírók a korallzátonyról, nekem pedig kissé kopottas, szürke, kissé lepusztultnak tűnt.

 

A holidaycheck.de-n szoktam olvasni foglalások előtt az adott szállodáról a véleményeket, de nem csak néhány hónap vagy éppen az aktuális szezonról írottakat hanem még az előző évben írtakat is végigolvasom.

 

Valóban vannak honlokegyenest eltérő vélemények, de azért ha valamelyik hotellel "baj" van az azért lejön a vélemények tucatjait végigolvasva.

 

Persze ezt "teljesen véletlenül"  megnehezítik a rafkós hotel tulajok/fenntartók mert előszeretettel változtatják időnként a szállodák nevét...így hiába keresel rá egy régebbi néven ismert hotelra, lehet már 2x nevet/tulajdonost váltott így már más néven szerepel.....tiszta lappal indul....

 

 

 

 

 

Előzmény: klindus (119024)