Merilin Creative Commons License 1999.12.14 0 0 8
Cinca!

Olvasd el figyelmesen, kérlek:

Nos, én anno megvettem a Villámolvasás címü könyvet. A tanfolyam ennek a fickónak az eljárására épül. Ö eredetileg fotó-olvasásnak nevezte el, csak így fordították, mert jobban hangzik.

A könyv szerint tényleg meg lehet csinálni. Szerintem is. Bár nekem személy szerint nem sikerült, egyrészt mert nem gyakoroltam sokat, másrészt nem árt hozzá, ha van egy kis agykontrollos gyakorlata az embernek. Gondolom a tanfolyamban ez a technika már benne foglaltatik.

Az a lényege, hogy az agykontrollosok által preferált állapotba kerülsz, amikor nem vagy teljes öntudatodnál, és nyugisan végiglapozod a könyvet. Ekkor "lefényképezed" az oldalakat, és később amire kíváncsi vagy, elő tudod hozni. De tudatosan NEM fogsz emlékezni mindenre. Tulajdonképpen nem is olvasás, hanem átnyomod az elmédbe egy könyv, stb. tartalmát.

Én meggondolnám a helyedben, hogy alkalmazod-e ezt a technikát. Ugyanis én személy szerint _veszélyesnek_ tartok minden olyan eljárást, ami az elmével kapcsolatos és nem vagy teljes öntudatodban! Nem tudhatod, milyen hatással lesz rád bármilyen könyv elolvasása...

Csábítónak hangzik, és nagyon veszélyes lehet.

Üdv:
Merilin