Passzív befektető Creative Commons License 2021.10.30 -3 0 10067

En jobban értem mint gondolod annyi h nem hiszek benne attól h nemesfém. Egyelőre itt nem állnak fenn olyan makrogazdasági feltételek amelyek indokolnák a fizikai fém felhalmozását, gazdaságilag stabil a régió, ha bármilyen kockázat adódik akkor számos menedékeszköz van, akár állampapír, norvég korona h ne csak frank és a különféle dollárokról beszéljünk, NYERSANYAG DEVIZÁK, stb.

 

Egy profi alapkezelőt kérdezz meg, ugyanez az álláspontja.

 

Aki nem akar alternatíva költséget tehát bukni azon h rossz lóra tett az értelmetlenségbe nem fektet. Eleve a fizikai arany úgy van kitalálva h a báb, arteus capital jarjanak jól, elképzelhető h egyes cégek mlm-ben értékesítik ezért még drágább. 

 

Tudod racionális ember azt nézi h mit kap a pénzéért cserébe, felteszi a kérdést h ez nekem megéri. Én érzékelem a valóságot h mi folyik körülöttem, aki értelmetlenségekbe fektet annak a pénzét megeszi az infláció! A track record számít nem az h te mit állítasz, mert érveid azok nincsenek, szűklátókörű vagy, ne haragudj meg ilyen erővel ékszeraranyat is lehet venni ami törtaranyat ér ami a lehető legrosszabb választás hiába szép esztétikai szempontból.

Előzmény: Lex Icon (10066)