sure Creative Commons License 2021.11.21 0 1 927

Egészen pontosan milyen microSD kártyákkal próbáltad? Ahogy az előző pár hozzászólásban is írták, érdemes minőségi kártyát használni (manapság a Class 10 nem mond semmit, nem is nagyon lehet olyat venni már, ami papíron nem felel meg ennek), bár az Extreme, Endurance, és egyéb marketingnevekkel árult kártyák előnye inkább csak a hosszú távú használat során jön (esetleg) ki, pár nap vagy akár hét alatt egy új kártya, ha nem kifejezetten hibás példány, nem használódhat el annyira, hogy folyamatos hibákat produkáljon.

 

Én ugyanezt a dual dashcamet egyelőre csak kb. 1 hónapja, de bármilyen technikai jellegű probléma nélkül használom Samsung MicroSDXC 128GB EVO Plus kártyával. Ez nem a legolcsóbb, de nem is egy high-end kártya, azért választottam, mert konkrétan ezt a modellt ajánlotta fel a xiaomimarket weboldal a kamera rendelésekor (csak kb. 2600 forinttal drágábban, mint amennyiért végül máshol megvettem a kártyát), illetve mert a 256 gigás ugyanilyen tesóját 1 éve használom a telefonomban gond nélkül.

 

Vannak gyártók, esetleg specifikus modellek, amik háklisabbak az SD kártyára, gondolom ez kevésbé jön ki a csak elülső, 1080p-s vagy gyengébb felbontású kameráknál, de a duál rendszereknél, főleg ahogy megyünk felfelé a felbontással, egyre jobban számít a kártya.

Előzmény: Tequila05 (925)